Évtizedek óta a belvárosban

Családi vállalkozásunk már több mint 30 éve van jelen Pécs belvárosának kereskedelmi életében. Édesanyám vágott bele a bolt üzemeltetésébe 1978-ban. A Baranyaker vállalat az elsők között adta ki szerződéses üzemeltetésre Király utcai játékboltját, akkor még a 28. szám alatt. Emlékszem, hosszas töprengés előzte meg a döntést, hiszen akkor még nagyon újkeletű volt a boltok üzemeltetése egyéni vállalkozóként. De összefogott a család, gyerek, nagymama, anyós, vő, s hosszú évekig Baranya megye legnagyobb alapterületű és választékú játékboltjaként elégítettük ki a legkisebbek igényeit.
1988-ban költöztünk jelenlegi helyünkre továbbra is játékboltként. 
Édesanyám nyugdíjba vonulása után vettem át az üzlet vezetését. Tizenöt évvel ezelőtt döntöttünk profilváltás mellett, így most jelenleg ajándéktárgyakat, népművészeti, pécsi és magyarországi souvenireket kínálunk kedves vásárlóinknak.
Születésnap, névnap, évforduló, ballagás, legyen az bármilyen alkalom, nézzen körül nálunk, s válogasson kínálatunkból!
Egyedi fényképes ajándékok készítésével is foglalkozunk. Vállalunk gravírozást tollra, öngyújtóra, lakatra és egyéb fémtárgyakra, tervezünk címkéket egyéni igény szerint borosüvegre, korsóra, flaskára. de további felsorolás helyett tekintse meg fényképgalériánkat! A teljes kínálat megtekintésére keressen fel minket a boltban, szeretettel várjuk!
                                                                                                                  Tóth Tibor
                                                                                                                 üzletvezető