Souvenir

Pécsi ajándéktárgyak

Kedves szokás kirándulásainkról hazatérve egy kis souvenirral       meglepni családtagjainkat, barátainkat. Mindenkinek jólesik, ha         tudja, távollétünk alatt sem feledkeztünk meg róla. 

Boltunkban biztosan talál ajándékot gyereknek, felnőttnek egyaránt,   hiszen pécsi ajándéktárgyak legszélesebb választékát kínáljuk: hűtőmágnesek, kulcstartók, üveg- és porcelántárgyak, pólók és még sok egyéb. Saját fotóját is ajándékba viheti, ha fényképes ajándéktárgyaink közül rendel.

Zsolnay porcelán

Ha Pécs, akkor Zsolnay. Ajándékboltunkban is megtalálja városunk   világszerte híres termékét, a Zsolnay porcelánt

  Ha márkás és értékes ajándékot szeretne adni, vásároljon eredeti  Zsolnay porcelántárgyat. Üzletünkben az egyedi Zsolnay mintákkal  díszített, kézzel festett vázákat, hamutartókat és egyéb porcelán  dísztárgyakat kínáljuk. 

 

Magyaros ajándékok

Magyarország - paprika, pálinka, kalocsai minta.     

Ez a három dolog biztosan eszébe jut annak, aki egy kicsit is hallott már országunkról. Ha külföldre utazik vagy hozzánk érkező külföldi barátait szeretné megajándékozni, nincs is jobb választás, mint az ízléses, kalocsai mintával díszített ajándéktárgy. Széles választékkal rendelkezünk emellett más magyaros souvenirokból is, ezért érdemes betérnie hozzánk!