Ugrás a tartalomra

Fényképes vászonszatyor

1 890 HUF

Ajándékozz egyedi mintás vagy fényképes vászonszatyrot bármilyen alkalomra. Stílusos, környezetbarát, és meghitt hangulatot teremt. Akár idézetet, vagy egy emlékezetes pillantot megörökítő fotót kérsz rá, biztos lehetsz benne, hogy örömet okozol valakinek. Ha több embernek kell ajándékcsomagot összeállítani ne gondolkodj tovább a csomagoláson. Egy névreszóló vászonszatyor találó grafikával, vagy fotóval egyben jó csomagolás és praktikus ajándék. 

1 oldalas nyomtatás 1 890 HUF
2 oldalas nyomtatás 2 490 HUF

Rendelhető rövid és hosszú fülű változatban. A mérete 35cm x 40cm. Mindkét oldalon nyomtatható. A nyomtatható felület 20x 29cm. Kifordítva 40°C-on mosható. 

Fajta
Méret
Legfeljebb 10 fájl.
50 MB korlát.
Engedélyezett típusok: gif, jpg, jpeg, png.
A grafika elhelyezkedáse a bögrén
Akkor látom a grafikát, ha jobb kézben tartom a bögrét.
Akkor látom a grafikát, ha bal kézben tartom a bögrét.
A grafika elhelyezkedáse a pólón
Választható bor
Készlettől függően általában tokaji fehérbor. Ha más fajtájú bort szeretne, kérem "Az elkészítéssel kapcsolatos kívánságok" mezőben jelezze. Ekkor az ár és a szállítási idő változhat, ezt a megadott elérhetőségek egyikén jelezzük.
Készlettől függően általában villányi vörösbor. Ha más fajtájú bort szeretne, kérem "Az elkészítéssel kapcsolatos kívánságok" mezőben jelezze. Ekkor az ár és a szállítási idő változhat, ezt a megadott elérhetőségek egyikén jelezzük.
A hátőmágnes mérete
Bögre belsejének a színe:
Hány oldalt nyomtatunk?
Választott forma:
Választható színek:
40 x 40 cm párna anyaga
30 x 30 cm párna anyaga
Szív párna anyaga
Hány oldalt nyomtatunk?
Párnabélés
Kulcstartó formája:
Fülek hossza
Hány oldalt nyomtatunk?

Kérjük adja meg a megrendelni kívánt ajándéktárgy darabszámát, a ráírandó szöveget, betűtipust, a felírat elhelyezkedését, egyéb kívánságot és csatolja a nyomtatásra szánt fotót.  A fotó mérete min. 1200x1200 pixel kell, hogy legyen ahhoz, hogy a fotó a terméken ne legyen homályos. Amennyiben a feltöltött kép nem megfelelő, vagy a felírat elhelyezésével kapcsolatban kérdés merül fel munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén. Kérem figyelje az emailjeit.