Ugrás a tartalomra

Bögre grafikával

2 190 HUF

A gyerek első rajza a nagyinak, gyerekzsúrra maradandó emlék a barátnak, ovis vagy osztálytársnak, kézírásos idézet vagy ünnepi üzenet fotóval, grafikával bárkinek bármilyen alkalomra, kedves ajándék. Nemcsak bögrén, valamennyi ajándéktárgyra nyomható. 

Saját grafikáját szöveggel is megjelenítheti ajándéktárgyainkon. 

Egyedi grafika szerkesztésére külön árajánlatot küldünk. 

 

A nyontatás szublimációs eljárással készül. A minta nem csak a bögre felületén helyezkedik el, hanem a bögre anyagába kerül beágyazásra, és tartós, ellenálló eredményt hoz. Ez lehetővé teszi a részletekben gazdag, élénk és tartós minták létrehozását. Nem kopik le, mikrózható és mosogatógépben is mosható, azonban ajánljuk inkább a bögre kézi elmosását.

A nyomtatható felület mérete 200mm x 85mm. Lehet a bögre felénk néző, vagy a velünk szemben álló személyre néző oldalára nyomtatni. Esetleg mindkettőre. Az is megoldható, hogy a teljes nyomtatható paláston legyen minta.

A bögre űrtartalma 3dl. 

Fajta
Méret
Legfeljebb 10 fájl.
50 MB korlát.
Engedélyezett típusok: gif, jpg, jpeg, png.
A grafika elhelyezkedáse a bögrén
Akkor látom a grafikát, ha jobb kézben tartom a bögrét.
Akkor látom a grafikát, ha bal kézben tartom a bögrét.
A grafika elhelyezkedáse a pólón
Választható bor
Készlettől függően általában tokaji fehérbor. Ha más fajtájú bort szeretne, kérem "Az elkészítéssel kapcsolatos kívánságok" mezőben jelezze. Ekkor az ár és a szállítási idő változhat, ezt a megadott elérhetőségek egyikén jelezzük.
Készlettől függően általában villányi vörösbor. Ha más fajtájú bort szeretne, kérem "Az elkészítéssel kapcsolatos kívánságok" mezőben jelezze. Ekkor az ár és a szállítási idő változhat, ezt a megadott elérhetőségek egyikén jelezzük.
A hátőmágnes mérete
Bögre belsejének a színe:
Hány oldalt nyomtatunk?
Választott forma:
Választható színek:
40 x 40 cm párna anyaga
30 x 30 cm párna anyaga
Szív párna anyaga
Hány oldalt nyomtatunk?
Párnabélés
Kulcstartó formája:
Fülek hossza
Hány oldalt nyomtatunk?

Kérjük adja meg a megrendelni kívánt ajándéktárgy darabszámát, a ráírandó szöveget, betűtipust, a felírat elhelyezkedését, egyéb kívánságot és csatolja a nyomtatásra szánt fotót.  A fotó mérete min. 1200x1200 pixel kell, hogy legyen ahhoz, hogy a fotó a terméken ne legyen homályos. Amennyiben a feltöltött kép nem megfelelő, vagy a felírat elhelyezésével kapcsolatban kérdés merül fel munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén. Kérem figyelje az emailjeit.