Ugrás a tartalomra

Karácsonyfadísz

1 290 HUF

Fedezd fel egyedi, személyre szabott karácsonyfadíszek kollekcióját, amelyek igazán különlegessé teszik az idei ünnepeket. A saját szövegekkel és képekkel díszített dekorációk egyedivé és emlékezetessé teszik a karácsonyt. 

A díszek rendelhetőek szív, ovális és vintage négyzet formában. Mindkét oldaluk dekorálható.

 

 

A nyontatás szublimációs eljárással készül. A minta nem csak a felületen helyezkedik el, hanem a dísz anyagába kerül beágyazásra, és tartós, ellenálló eredményt hoz. Ez lehetővé teszi a részletekben gazdag, élénk és tartós minták létrehozását.

Méretük: 

  • Szív: 75mm x 70mm
  • Ovális: 65mm x 60mm
  • Vintage négyzet: 70mm x 70mm
Fajta
Méret
Legfeljebb 10 fájl.
50 MB korlát.
Engedélyezett típusok: gif, jpg, jpeg, png.
A grafika elhelyezkedáse a bögrén
Akkor látom a grafikát, ha jobb kézben tartom a bögrét.
Akkor látom a grafikát, ha bal kézben tartom a bögrét.
A grafika elhelyezkedáse a pólón
Választható bor
Készlettől függően általában tokaji fehérbor. Ha más fajtájú bort szeretne, kérem "Az elkészítéssel kapcsolatos kívánságok" mezőben jelezze. Ekkor az ár és a szállítási idő változhat, ezt a megadott elérhetőségek egyikén jelezzük.
Készlettől függően általában villányi vörösbor. Ha más fajtájú bort szeretne, kérem "Az elkészítéssel kapcsolatos kívánságok" mezőben jelezze. Ekkor az ár és a szállítási idő változhat, ezt a megadott elérhetőségek egyikén jelezzük.
A hátőmágnes mérete
Bögre belsejének a színe:
Hány oldalt nyomtatunk?
Választott forma:
Választható színek:
40 x 40 cm párna anyaga
30 x 30 cm párna anyaga
Szív párna anyaga
Hány oldalt nyomtatunk?
Párnabélés
Kulcstartó formája:
Fülek hossza
Hány oldalt nyomtatunk?

Kérjük adja meg a megrendelni kívánt ajándéktárgy darabszámát, a ráírandó szöveget, betűtipust, a felírat elhelyezkedését, egyéb kívánságot és csatolja a nyomtatásra szánt fotót.  A fotó mérete min. 1200x1200 pixel kell, hogy legyen ahhoz, hogy a fotó a terméken ne legyen homályos. Amennyiben a feltöltött kép nem megfelelő, vagy a felírat elhelyezésével kapcsolatban kérdés merül fel munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén. Kérem figyelje az emailjeit.