Ugrás a tartalomra

Fényképes kulcstartó

1 590 HUF

Ajándékozz egyedi grafikával vagy fotóval ellátott fém kulcstartót. Ez a stílusos és tartós kiegészítő nem csupán praktikus, hanem emlékezetessé is teszi az ajándékozás pillanatát.Születésnapra, évfordulóra vagy bármilyen más ünnepre, ez a kulcstartó személyes érintéssel teszi felejthetetlenné az eseményt. Ez az egyedi ajándék kifejezi szeretetedet és gondoskodásodat és mindennapi használatra is tökéletes. Nem csupán egy tárgyat adhatsz át, hanem egy emléket is, amely örökké velük marad. Legyen ez az ajándék a pillanat megörökítése és a kapcsolatotok megerősítése egy elegáns és személyre szabott formában!

A fém kulcstartó sublimációs technológiával készül, így a kiválasztott grafika vagy fénykép élesen és élénken jelenik meg rajta. 

Fajta
Méret
Legfeljebb 10 fájl.
50 MB korlát.
Engedélyezett típusok: gif, jpg, jpeg, png.
A grafika elhelyezkedáse a bögrén
Akkor látom a grafikát, ha jobb kézben tartom a bögrét.
Akkor látom a grafikát, ha bal kézben tartom a bögrét.
A grafika elhelyezkedáse a pólón
Választható bor
Készlettől függően általában tokaji fehérbor. Ha más fajtájú bort szeretne, kérem "Az elkészítéssel kapcsolatos kívánságok" mezőben jelezze. Ekkor az ár és a szállítási idő változhat, ezt a megadott elérhetőségek egyikén jelezzük.
Készlettől függően általában villányi vörösbor. Ha más fajtájú bort szeretne, kérem "Az elkészítéssel kapcsolatos kívánságok" mezőben jelezze. Ekkor az ár és a szállítási idő változhat, ezt a megadott elérhetőségek egyikén jelezzük.
A hátőmágnes mérete
Bögre belsejének a színe:
Hány oldalt nyomtatunk?
Választott forma:
Választható színek:
40 x 40 cm párna anyaga
30 x 30 cm párna anyaga
Szív párna anyaga
Hány oldalt nyomtatunk?
Párnabélés
Kulcstartó formája:
Fülek hossza
Hány oldalt nyomtatunk?

Kérjük adja meg a megrendelni kívánt ajándéktárgy darabszámát, a ráírandó szöveget, betűtipust, a felírat elhelyezkedését, egyéb kívánságot és csatolja a nyomtatásra szánt fotót.  A fotó mérete min. 1200x1200 pixel kell, hogy legyen ahhoz, hogy a fotó a terméken ne legyen homályos. Amennyiben a feltöltött kép nem megfelelő, vagy a felírat elhelyezésével kapcsolatban kérdés merül fel munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén. Kérem figyelje az emailjeit.