Ugrás a tartalomra

Fényképes karácsonyfagömb

3 290 HUF

Ünnepeld a szeretetet és meghitt pillanatokat egyedi karácsonyfadíszünkkel! Varázsolj melegséget a faágakra egy olyan dekorációval, amely szívhez szóló emlékeket idéz. Személyes szövegekkel és családi képekkel díszített gömbjeink garantáltan mosolyt csalnak mindenki arcára. Adj hozzá egy kis személyességet az ünnepekhez, és teremtsd meg a karácsony varázsát egyedi díszekkel, melyek örökké szívünkben maradnak.


Karácsonyfadísz, saját fotóval, rajzzal. A kép méretéhez sablon található a gömbben. Kép mérete: 75 x 75 mm. Egyik fele színes karácsonyi dísz csillogó díszítéssel, másik fele átlátszó kivitel.

Választható színek: fehér, ezüst, arany, piros 

Fajta
Méret
Legfeljebb 10 fájl.
50 MB korlát.
Engedélyezett típusok: gif, jpg, jpeg, png.
A grafika elhelyezkedáse a bögrén
velem szemben álló akkor látja a grafikát, ha a bögrét jobb kézzel fogom.
velem szemben álló akkor látja a grafikát, ha a bögrét bal kézzel fogom.
A grafika elhelyezkedáse a pólón
Választható bor
Készlettől függően általában tokaji fehérbor. Ha más fajtájú bort szeretne, kérem "Az elkészítéssel kapcsolatos kívánságok" mezőben jelezze. Ekkor az ár és a szállítási idő változhat, ezt a megadott elérhetőségek egyikén jelezzük.
Készlettől függően általában villányi vörösbor. Ha más fajtájú bort szeretne, kérem "Az elkészítéssel kapcsolatos kívánságok" mezőben jelezze. Ekkor az ár és a szállítási idő változhat, ezt a megadott elérhetőségek egyikén jelezzük.
A hátőmágnes mérete
Bögre belsejének a színe:
Hány oldalt nyomtatunk?
Választott forma:
Választható színek:
40 x 40 cm párna anyaga
30 x 30 cm párna anyaga
Szív párna anyaga
Hány oldalt nyomtatunk?
Párnabélés
Kulcstartó formája:
Fülek hossza
Hány oldalt nyomtatunk?

Kérjük adja meg a megrendelni kívánt ajándéktárgy darabszámát, a ráírandó szöveget, betűtipust, a felírat elhelyezkedését, egyéb kívánságot és csatolja a nyomtatásra szánt fotót.  A fotó mérete min. 1200x1200 pixel kell, hogy legyen ahhoz, hogy a fotó a terméken ne legyen homályos. Amennyiben a feltöltött kép nem megfelelő, vagy a felírat elhelyezésével kapcsolatban kérdés merül fel munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén. Kérem figyelje az emailjeit.