Ugrás a tartalomra

Fényképes ajándék puzzle

1 490 HUF

Alkoss saját történetet egyedi Puzzle-ünk segítségével! A precíz nyomtatás garantálja, hogy a részletek életre keljenek. Legyen az egy emlékezetes pillanat, egy családi fotó vagy egy személyes üzenet. 

Puzzle kis méret 

80 darabos
1490 HUF 
Képméret: 14,5*20 cm

Puzzle A4 méret 

120 darabos 
1990 HUF 
Képméret: 20*29 cm 

A nyontatás szublimációs eljárással készül. A minta nem csak a termék felületén helyezkedik el, hanem beágyazásra kerül felületre, így tartós, ellenálló eredményt hoz. Ez lehetővé teszi a részletekben gazdag, élénk és tartós minták létrehozását. Évek műltán sem kopik le, nem fakul.

Fajta
Méret
Legfeljebb 10 fájl.
50 MB korlát.
Engedélyezett típusok: gif, jpg, jpeg, png.
A grafika elhelyezkedáse a bögrén
Akkor látom a grafikát, ha jobb kézben tartom a bögrét.
Akkor látom a grafikát, ha bal kézben tartom a bögrét.
A grafika elhelyezkedáse a pólón
Választható bor
Készlettől függően általában tokaji fehérbor. Ha más fajtájú bort szeretne, kérem "Az elkészítéssel kapcsolatos kívánságok" mezőben jelezze. Ekkor az ár és a szállítási idő változhat, ezt a megadott elérhetőségek egyikén jelezzük.
Készlettől függően általában villányi vörösbor. Ha más fajtájú bort szeretne, kérem "Az elkészítéssel kapcsolatos kívánságok" mezőben jelezze. Ekkor az ár és a szállítási idő változhat, ezt a megadott elérhetőségek egyikén jelezzük.
A hátőmágnes mérete
Bögre belsejének a színe:
Hány oldalt nyomtatunk?
Választott forma:
Választható színek:
40 x 40 cm párna anyaga
30 x 30 cm párna anyaga
Szív párna anyaga
Hány oldalt nyomtatunk?
Párnabélés
Kulcstartó formája:
Fülek hossza
Hány oldalt nyomtatunk?

Kérjük adja meg a megrendelni kívánt ajándéktárgy darabszámát, a ráírandó szöveget, betűtipust, a felírat elhelyezkedését, egyéb kívánságot és csatolja a nyomtatásra szánt fotót.  A fotó mérete min. 1200x1200 pixel kell, hogy legyen ahhoz, hogy a fotó a terméken ne legyen homályos. Amennyiben a feltöltött kép nem megfelelő, vagy a felírat elhelyezésével kapcsolatban kérdés merül fel munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén. Kérem figyelje az emailjeit.