Egyedi fényképes ajándék rendelése

Az egyedi ajándékok menüpont alatti ajándéktárgyak megrendeléséhez kérjük kattintson a mintaképre vagy a tovább gombra. Itt részletesebb leírást talál a megrendelni kívánt tárgyról.

A megjelenő párbeszédablakon keresztűl lehet elküldeni a megrendeléshez szükséges saját képet, szöveget, egyéni kívánságokat, a megrendelni kívánt tárgy nevét darabszámot.  Képfeltöltés max. 4Mb képméretig lehetséges. Lehetöleg jó minőségű képet kérünk Jpeg, Bmp fájlformátumban. A megrendelt ajándékon megjelenő kép függ a feltöltött kép minőségétől!

A megrendelésről minden esetben visszaigazolást küldünk, ahol tájékoztatjuk az ajándéktárgy várható elkészültéről, ami általában a megrendeléstől számított 1-2 munkanap. Az elkészült ajándéktárgyakat üzletünkben (Pécs Király u. 9.) tudja átvenni, ahol készpénzzel vagy bankkártyával fizethet.

Szerzői jogok védelme:

A feltöltött képekért, grafikákért, szövegért minden felelősség Megrendelőt terheli, ezért ki kell jelentenie, hogy azokat szerzői jog nem védi, személyiségi jogot nem sértenek, szabadon felhasználhatóak és a grafikák, kreatívok nem sértik harmadik fél jogait.

A weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséggel nem tartozik a feltöltött képek használatából eredő jogviták során, ezért Megrendelőt, mint felhasználót a továbbiakban teljes felelősség terheli a feltöltött képekért és a használat során esetlegesen felmerülő jogi következményekért.

A felhasználó köteles mentesíteni Üzemeltetőt a fent említett jogsérelmekből származó összes követelés alól és megtéríteni az ügyben felmerülő összes költségét.

Elállási jog:

Megrendelőt nem illeti meg a vásárlástól való elállás joga (a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5.§ c) pontja alapján) a teljesen egyedi, kifejezetten a vásárló kérésére készített termék esetén. (pl.: ajándéktárgyak, a vásárló által biztosított fotókkal és szöveggel ellátva stb.).

Üzemeltető fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben (pl. rossz minőségű fénykép elküldése esetén). Részben történő teljesítésre kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!


Panaszkezelés:

Amennyiben kifogása van a legyártott termékkel kapcsolatban, kérjük, hogy a következő e-mail címen keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot: ajandekpecs@gmail.com

A vásárlás menete egyéb ajándéktárgyak esetén

Jelenleg csak személyes átvételre van lehetőség , az oldalon megjelenített termékek kizárólag az üzletben vásárolhatóak meg. Címünk: Pécs, Király u. 9. Átvételkor fizethet készpénzben vagy bankkártyával.
Az oldalon levő ajándéktárgyak raktárkészlete nem naprakész, előfordulhat hogy a kiválasztott termék már nem elérhető .Kérjük, várja meg, amíg e-mail-ben tájékoztatjuk, hogy a  termék raktáron van-e.

Minden ajándéktárgy mellett megtalálható a kosár gomb. Erre kattintva a kiválasztott termék  kosárba kerül. Továbblépve kérjük adja meg az elérhetőségeket a megrendelés visszaigazolása miatt, ahol tájékoztatjuk arról, hogy a termék elérhető-e.

A megrendelt termékek átvételére 5 munkanapon belül van lehetőség, amennyiben csak később tud eljönni az összekészített ajándékokért úgy kérjük ezt jelezze felénk a feltüntetett elérhetőségeinken.

Adatvédelem:

A kért személyes adatok kizárólag az ügyfélkapcsolat érdekében kerülnek felhasználásra, bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem kerülnek kiadásra. 

Áraink brutto fogyasztói árak az Áfát tartalmazzák.

Elérhetőségeink

Belvárosi AJÁNDÉKCENTRUM      7621 Pécs Király u. 9.  

telefon: 06-72-310576    Email:  ajandekpecs@gmail.com

Nyitvatartás: H-P 9.30-17.30,  Sz 9.30-13.30

Cégadatok:

Tóth Tibor  Pécs  Király u. 9.     Adószám: 63332476-2-22

Nyilv. sz.: 5931326   Mük. eng.: 7566/2003

Nyilvántartó kamara: Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

Főtevékenység kódja: 477813

Webtárhely szolgáltató:

Abaco.hu Kft.

1149 Budapest, Egressy út 17-21.

További információk az ÁSZF menüpont alatt olvashatók.

Belvárosi Ajándékcentrum

Cím: Pécs, Király u. 9.
Tel.: +36 72 310 576
E-mail: ajandekpecs@gmail.com